Bij Hilde Nieuw Veel nieuws Bij Hilde

Veel nieuws Bij Hilde

Dag handwerkvrienden

Er is ontzettend veel nieuw bijgekomen in de winkel en webshop Bij Hilde. Hier volgt een (onvolledig) overzicht.

Om te beginnen is er nu niet langer alleen maar wol en garen van Scheepjes, maar ook van LANGYARNS! Het gamma is nu nog eerder beperkt met vooral zomergaren en jawel, de bijhorende tijdschriften. Geleidelijk aan zal dit aanbod groeien. Zoals steeds kan er uiteraard besteld worden.

Jawoll

Maar één klassieker en absolute must-have zit wel al in het aanbod. Alle kleuren van het geweldige sokkengaren LANGYARNS Jawoll is aanwezig!!

Ook van Scheepjes is het aanbod gegroeid. Zo is er de tweede kit van de Dawn Chorus CKAL, de Blue Tit Cushion kit uitgebracht. Dit is een hele mooie kit met de nodige garen om de kussen te breien of haken en vervolgens het meesje erop te borduren. Uiteraard zijn er weer extra’s toegevoegd aan deze kit.
Vanaf 17 april 2024 gaat de CKAL van start. Dan verschijnt het patroon en kan je aan de slag. Opnieuw zullen er ook begeleidende video’s gedeeld worden. Indien nodig, kan je uiteraard ook terecht in de winkel Bij Hilde voor hulp.

Daarnaast is de nieuwe Yarn, Bookazine 17 – Patisserie verschenen! Een heerlijk boek/tijdschrift boordevol haak- en breiprojecten, zelfs een punchproject. Zowel de Yarn Bookazine als het garen is beschikbaar in de winkel en de webshop. Laat de lente en zomer maar komen!

Binnenkort, op veler verzoek, zal er ook naaigaren verkrijgbaar zijn. Niet de meest voorkomende polyester soorten. Nee, een 100 % organisch katoenen naaigaren in maar liefst 36 kleuren van het merk Scanfil!!

Scanfil biedt een breed scala aan kleuren van organisch katoen naaigaren. Scanfil’s Organic Cotton is een sterk, duurzaam garen van hoogstaande kwaliteit. Het garen voelt heerlijk zacht aan en is ook geschikt voor de gevoelige huid. Dankzij het duurzame productieproces is dit garen GOTS gecertificeerd, wat betekent dat het voldoet aan de internationale standaard voor biologische kleding en textiel.

Alsof dit nog niet genoeg is, zijn er ook vele kleine benodigdheden aan het aanbod toegevoegd. Denk hierbij aan kabelnaalden, toerentellers, stekenmarkeerders, nog meer soorten haakpennen, breinaalden, maar ook borduurpakketten van DMC, borduurgaren, boeken met modellen om te haken of te breien….

Je hoort het al. Je zal eens moeten komen neuzen. Zoals altijd word je met plezier bijgestaan (als je dat wenst) om een doordachte keuze te kunnen maken zodat je nog eens zoveel plezier aan je handwerk zal beleven. Daar gaat het tenslotte om!

Liefs
Hilde x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post